PRESENTACIÓ

La Coral Brusquina es va iniciar el febrer del 2008 des de l'AMPA de l'Escola de Música de Vic. Inicialment com una activitat musical adreçada als pares dels alumnes de l'escola, però oberts a la participació d'altres persones. L'ha dirigit fins el maig del 2017 en Pere Sellarès, conegut com a professor i director de diverses corals. Agafa el seu relleu en Manel Ferre a partir del juny d'aquest any.
La paraula brusquina significa pluja fina. Podem dir que aquest nom adaptat al cant podria ser cantar fi, en definitiva, cantar bé.
L'objectiu principal de la coral és cantar, per suposat, però també i molt important, que ens ho passem bé durant els assajos i les actuacions que fem al llarg de l'any. I amb aquest objectiu també cal tenir en compte les festes que fem per celebrar l'aniverari de la Brusquina o el final de temporada. 
Som exigents dintre de les nostres possibilitats i ens agrada que les coses surtin cada dia millor, és per això que en els assajos treballem les cordes per separat i després fem el treball conjuntament. 
Ens agrada mostrar el nostre treball i estem oberts a col·laborar amb altres corals així com participar en actes en els quals podem aportar les nostres cançons. 
Els assajos els fem en una sala que l'Atlàntida ens cedeix com a membres de l'AMPA de l'escola. 
La temporada la comencem a mig setembre i finalitza la primera quinzena de juny. L'horari és el dijous de 21:30 a les 23:00. 
Es pot contactar amb La Brusquina des de l'apartat CONTACTE d'aquesta web.